Contact

 

Hoe contact opnemen?

Ik laat het graag aan ouders hoe ze contact met me willen opnemen.

Meestal sturen ouders per mail een korte situatieschets en enkele vragen. Dat werkt goed omdat ik me dan vooraf kan voorbereiden. Ik bel je de volgende dag. Vergeet in je mail daarom niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

Mailen kan naar: wim@pubersopvoeden.nl.

 

Er zijn ook ouders die me bellen. Werkt ook prima. Al kan ik niet altijd opnemen. Als je mijn voicemail hoort, spreek dan je naam en bericht in. Je kan ook je naam en je vraag aan mij sturen via WhatsApp. Ik bel je de volgende dag terug.

Ik ben bereikbaar op tel. +31 6 38039032.

 

Hoe verloopt een kennismakingsgesprek?

Je vertelt je verhaal. Ik denk met je mee. Ik vraag me daarbij altijd af waar je de meeste moeite mee hebt. Wat je grootste zorg is. We kunnen dan van gedachten wisselen over hoe je met de situatie om zou willen en kunnen gaan. En als blijkt dat ik daar een rol in kan spelen, zal ik dat aangeven. Als dat niet zo is, dan hebben we een verhelderend gesprek gevoerd waar jij weer mee verder kan. Het gesprek duurt ongeveer een half uur.

Doorgaans willen ouders daarna met hun partner overleggen of er met anderen over praten. We maken dan een afspraak voor een vervolggesprek. En soms bellen we elkaar daarna nog een keer. De privacy wetgeving geldt natuurlijk ook voor deze kennismakingsgesprekken.

 

Overige contactgegevens:

Pubersopovoeden.nl

Jo de Grootstraat 12, 7311GN Apeldoorn

KvK nummer: 30251413

BTW nummer: NL002008712B40

 

Facebooktwitterlinkedin